София, ул. "Леонардо да Винчи" № 4 +359 88 953 4743 aobv@mail.bg acebook

Нашите проекти

Треньори с мисия

Привлекли сме доброволци - треньори с мисия, които абсолютно безвъзмездно тренират с нашите деца. А ето и нашите треньори:

  1. Кирил Райков – треньор по баскетбол и кондиционни тренировки с повече от 10 години международен опит и неговият екип;
  2. Емил Нешев – треньор по самбо и спорт за хора със СОП;
  3. Светла Гавазова - треньор по баскетбол;
  4. Росица - треньор по катерене.

Кои са нашите треньори с мисия?

  1. Кирил Райков. Състезава се професионално като баскетболист над 14 години в над 10 отбора както в България, така и в САЩ, Германия и Норвегия. Шампион на България и Норвегия. Завършва бакалавар специалност "Треньор по баскетбол" и магистър "Кондиционна подготовка". През последните 9 години ежегодното участва като главен кондиционен треньор на баскетболния лагер за деца на "Nike" в САЩ. Дългогодишният му опит в баскетбола като състезател и треньор са ключът и към успеха на новосъздадения от Кирил баскетболен лагер THE JAM. Кирил е сертифициран треньор по кондиционна подготовка и силови тренировки за отборни спортове към университета на ФК "Барселона". Квалифициран фитнес инструктор, треньор по пудовки, българска торба, групови занимания и диетолог. Създател на проекта за ранно детско развитие чрез тренировки "Детето чудо" както и на спортната организаиция 2sport4life.
  2. Лилия Сураджиева Райков. Спортната кариера на Лилия започва с висок старт като национална състезателка по художествена гимнастика. Пътят й я отвежда в меката на спортистите Национална Спортна Академия  като бакалавър специалност "Треньор по гимнастика" и магистър специалност "Треньор по плуване" и "Кондиционна Подготовка". Лилия продължава да се развива в областа на спорта, квалифицирайки се като фитнес и групов инструктор и диетолог. С над 11 години опит като треньор на деца и възрастни. Тя е една от малкото сертифицирани треньори за тренировки за бременни жени и тези, коит се възстановяват след раждане.  Лилия знае как да ви накара да започнете да се чувствате у дома в кожата си. Лили наскоро дари Кирчо с още един наследник и е в страхотна и завидна форма!
  3. Емил Нешев – треньор по самбо и спорт за хора със СОП….coming soon..